Medisch gediplomeerde masseuse Narathathai Wisitthanaphon (Nan)
Medisch gediplomeerde masseuse Narathathai Wisitthanaphon (Nan)

Reeds lange tijd het adres voor degelijke massages

NanSalon is sinds 2008 het adres voor therapeutische en degelijke Thaise massagebehandelingen. Eerst vanuit de praktijk aan huis in Landgraaf en vanaf juli 2015 in de gloednieuwe praktijk in het centrum van Brunssum.

 

De massagebehandelingen worden verricht door Narathathai Wisitthanaphon (Nan). Nan heeft haar opleiding gevolgd aan de officieel erkende massageschool Wat Po te Bangkok. Zij is gediplomeerd masseuse voor het geven van authentieke Thaise massagebehandelingen en één van de weinige Thaise masseuses die door het Ministery van Labour van Thailand erkend is voor het geven van deze medische massages in het buitenland.

 

Door haar degelijke opleiding en haar jarenlange ervaring bent u gagarandeerd voor het ontvangen van massagebehandelingen die zowel therapeutisch als ontspannend werken.

 

Nansalon onderscheidt zich van andere Thaise salons door naast het geven van degelijke massages, waarbij absoluut geen erotische handelingen worden verricht, vooral door de combinatie van therapeutische als ontspannende behandelingen.

 

De massages zijn uitermate geschikt voor mensen met spierklachten, maar ook voor degenen die graag even willen onthaasten om de alledaagse beslommeringen even te ontvluchten in deze soms drukke en stressvolle wereld. 

Onze geschiedenis

Nan heeft jarenlang massages gegeven in degelijke salons in Thailand. Vanaf 2008 is Nan in Nederland komen wonen; sindsdien heeft zij haar massagebehandelingen gegeven vanuit een speciaal ingerichte praktijkruimte aan huis. Dit heeft zij tot 2014 gedaan, totdat zij zelf klachten kreeg. Dat ging dus niet meer goed; ze maakte de mensen beter, alleen zij zelf kreeg meer problemen en dat was toch zeker niet de bedoeling. Om hiervan goed te herstellen heeft zij haar behandelingen tijdelijk gestaakt en is ze op zoek gegaan naar een oplossing hiervoor.  Uiteindelijk heeft dit onder meer geresulteerd in het herstarten van een geheel nieuwe massagepraktijk oaan huis. Nu staat Nan weer graag vol frisse moed tot uw beschikking.

 

Een impressie van Nansalon vanuit de start in 2008 is in het volgende filmpje vastgelegd.

Ontmoet ons team

Graag willen we ons team hierbij voorstellen. NanSalon is een eenmanszaak die wordt gerund door Nan, en geassisteerd door haar echtgenoot Roell. Nan draagt zorg voor de massagebehandelingen en Roell helpt bij de bedrijfsvoering. Soms tref je bij ons ook onze dochter Kwan aan die vooral graag voor de gezelligheid aanwezig is.

 

Samen zijn we een gezin met zowel Thaise (Nan en Kwan) als Limburgse (Roell) roots. Uiteraard gaat onze interesses veelal uit naar het beleven van het gevoel van Thailand. We mogen onze vakanties graag in Thailand vieren, samen met de Thaise familie.

 

We hopen u hiermee een korte indruk van ons te hebben gegeven en we zien uw belangstelling tegemoet. Bent u in de buurt loop even binnen of hebt u meer vragen aan ons, laat het ons telefonisch weten of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.